ADANA / CEYHAN - Şehit İsa Çiçek İlkokulu

Nis

Farklı ülkelerden ortaklarla oluşturduğumuz ve üç aylık bir sürede (Mart-Nisan-Mayıs) tamamlanmasını planladığımız projemizde öğrencilerimize İnternet Güvenliği, iklim değişikliği ve sıfır atık ana tema konularının yanında Dijital vatandaşlık, Su verimliliği, Değerler Eğitimi gibi konularda da eğlenceli aktiviteler kullanılarak eğitim vermeyi hedefliyoruz. Sloganımız “Eğlenerek Oyna, Oynayarak Öğren!”

OKULUMUZ ISO 45001 KALİTE BELGESİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİR.

Şbt

BU YIL ADANA'MIZDA DÜZENLENECEK OLAN TEKNOLOJİ FESTİVALİ İÇİN HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Şbt

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE "AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI" KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ.

Ara

Yerli Malı Haftası münasebetiyle hazırlanan programlarla öğrencilerimiz de milli kültür ve yerli malı kullanma bilinci geliştirmek için etkinlikler yapılmıştır.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Nis